·       SZÁZHALOMBATTAI SZIVÁRVÁNY ÓVODA     ·       OM:032789     ·       2440 SZÁZHALOMBATTA, LISZT F. STNY. 12.     ·       23/355-524     ·         ·    

Simonicsné Balogh Edit

óvodapedagógus
végzettsége: Óvodapedagógus, élménypedagógia

BEMUTATKOZÁS

Méhecske csoport óvó nénije vagyok 3 éve itt a Szivárvány Óvodában.

Már gyerekkorom óta tudom ,hogy idehúz a szívem a gyerekek közé es 29 éve úgy nevelgetem a rám bízott óvodásaimat, szeretettel irányítva, érzelmi biztonságban, mint a saját lányaimat.

Munkámat az élménypedagógia módszereivel, játékaival színesítem, ami által a gyerekek érzelmi intelligenciája és szocializációja is fejlődik.

A mozgásos játékok is közel állnak a szívemhez és a tartásjavító, lábboltozaterősítő "Vitamintorna" programban tanultakat is folyamatosan használom csoportomban.

Nagycsoportosainknak biztosított "Ovi-zsaru", programnak is aktív tagja vagyok, amivel biztonságérzetüket segítjük, erősítjük kollégaimmal és a rendőrséggel közösen.

Óvodánk felnőttjeinek és szüleinek is lehetőséget biztosítunk közös családi programokra, élményekre ,köztük a Sárkány hajózásra, amit igény esetén szervezek.

Célom, hogy a rám bízott gyerekek szeretetteljes elfogadó környezetben vidáman, játékosan tevékenykedve készüljenek fel az iskolára es az életre.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 2440 Százhalombatta, Liszt Ferenc stny. 12.

Tel: 06-23/355-524

E-mail: szivarvany@battanet.hu

OM azonosító: 032789

Óvodaigazgató: Jagicza Zsuzsanna - 06-20/350-6114

Óvodaigazgató-helyettes: Némethné Tuba Brigitta

         

KAPCSOLAT