Intézményi minőségirányítás
Álláspontunk szerint az intézmény stratégiájának megvalósításában nagy szerepe van a minőségirányításnak, a támogató szervezet hatékony működésének. Óvodánkban az OKAIM minőségfejlesztési program megvalósításával biztosítjuk a partnerközpontú működést. Elengedhetetlennek tartjuk, hogy folyamatosan ellenőrizzük, mérjük, elemezzük partnereink elégedettségét, elégedetlenségét, elvárásait. Folyamatos önértékeléssel, önértékelésünk fejlesztésével törekszünk arra, hogy nevelőmunkánk során elérjük céljainkat.
 
Feladataink:
  • minőségelvű szervezet működtetése,
  • hatékony szervezetfejlesztés,
  • teljes körű partneri igény- és elégedettségmérés,
  • szülői szervezet tájékoztatása az eredményekről,
  • intézményi klímavizsgálat, a klímavizsgálat eredményére épülő szervezeti élet formálása,
  • a nevelőtestület legfontosabb tanácsokozó és döntéshozó szervvé válásának támogatása, a konszenzuson alapuló döntéshozatal gyakorlatának kiépítésével,
  • kommunikációs csatornák működtetése, mely rendszeres, célzott információáramlást tesz lehetővé, írott és szóbeli formában.
A minőségi működést az intézményi marketing tevékenység és a kapcsolatok ápolása is elősegíti.

Minőségi munkánk eredményeképp óvodánk már 4 alkalommal elnyerte az OKAIM Védjegyet.
 

 

 

 
     
 

Az oldal készült 2008-ban.
Webmester: Fekete János

A Weboldal a százhalombattai Szivárvány Óvoda tulajdonát képezi. Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva, az csak a Szivárvány Óvoda előzetes írásbeli engedélyével használható fel. Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala, kivétel ez alól a gyermekek fényképeinek másolása a szülők részére.

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (sütiket) nem használunk.
Személyes információkat nem tárolunk a felhasználás során.