Puha Fészek Alapítvány bemutatása

Általános adatok

Neve: Puha Fészek Alapítvány
Címe: 2440, Százhalombatta Liszt Ferenc stny. 12.
Tel/fax számai: 06-23-355-524; 540-425; 540-424
E-mail címe: szivarvany@battanet.hu
Nyilvántartásba vétel száma, kelte:A. 2140; Budapest, 2001. október 27.
Bírósági végzés száma: 1.Pk.60.364/2001/4
Jogi formája: Közhasznú szervezetnek minősülő alapítvány,
Adószáma: 18693025-1-13
Bankszámlaszám: 11999007-06195991-10000018


Az alapítvány célja

A közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI törvény 26. § (4) pontjában meghatározott nevelés és oktatás, mint közhasznú tevékenység folytatása.
Ennek keretében: az óvodába járó gyermekek kiegyensúlyozott, egészséges fejlődésének biztosítása, a gyermeknap és más kulturális-, valamint sportprogramok szervezésével, játékok, szakkönyvek, tartós berendezési tárgyak, szemléltetőeszközök vásárlásával az óvoda tárgyi feltételeinek javításával, az óvodaudvar természetes anyagokból készült játékokkal történő felszerelésével, előadások, kirándulások szervezésével. Ezáltal az óvodába járó gyermekek nevelésének, képességük fejlesztésének, az ismeretterjesztésnek magasabb szinten történő ellátása.
Alapítványunk a Szivárvány Óvoda gyermekeinek érdekében, közérdekű alapítványként lett létrehozva.


Az alapítvány bemutatása

Az alapítvány teljesen nyitott, ahhoz minden hazai és külföldi természetes és jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet szabadon csatlakozhat, ha az alapítvány céljaival egyetért. A csatlakozás történhet pénzbeli adomány, illetve természetbeni juttatás, vagy személyes közreműködés formájában.
Alapítványunk már 2001-től folyamatosan pályázik sikeresen, főként a városi pályázati alapokból, és a megyei pályázati alapokból is. Az elnyert támogatási összegeket a pályázati kiírásban meghatározott célokra használtuk fel, az óvodákba járó gyermekek érdekében, főleg különböző programok, kirándulások, stb. szervezésére.
Mivel alapítványunk 2001. évben lett bejegyezve, első ízben 2004. évi adóbevallások esetében lehetett a személyi jövedelemadó 1 %-t felajánlani, melyet több szülő, óvodában dolgozó adózó megtett, forrást biztosítva ezzel az alapítvány működéséhez, pályázatok önrészének biztosításához.

Százhalombatta, 2006. július 14.


Alapítványunk szeretettel várja a szülők és az óvoda iránt érdeklődők személyi jövedelemadójának 1 %-át.

Az 1% felajánlásához szükséges nyomtatvány letölthető innen!!!


 
     
 

Az oldal készült 2008-ban.
Webmester: Fekete János

A Weboldal a százhalombattai Szivárvány Óvoda tulajdonát képezi. Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva, az csak a Szivárvány Óvoda előzetes írásbeli engedélyével használható fel. Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala, kivétel ez alól a gyermekek fényképeinek másolása a szülők részére.

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (sütiket) nem használunk.
Személyes információkat nem tárolunk a felhasználás során.