Tisztelt Szülők!
2020-01-08
Tájékoztatom Önöket, hogy Százhalombatta Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási Kulturális, Szociális Bizottságának 112/2019.(XII.09.) határozata szerint óvodánk 2020. június 29.- 2020. július 24-ig zárva tart.
Tisztelt Szülők!
2019-12-20
Az alábbiakban összefoglaljuk a köznevelési törvény, valamint a hozzá kapcsolódó kormányrendeletek módosításából adódó, a szülőket/gondviselőket érintő változásokat.
Mikulás
2019-12-06
Ezt a napot megelőző héten már minden csoport elkezdte a készülődést. Verseket, mondókákat, dalokat tanultunk, amivel a Mikulást örvendeztettük meg. Szent Miklós történetével is megismertettük a gyerekeket. Festettünk, rajzoltunk, ragasztottunk mikulásformákat.
Apák napja
2019-11-14
Mivel az apukák legalább olyan fontosak, mint az anyukák, így óvodánkban ősszel őket ünnepeljük. A gyerekek már izgatottan várják azt a napot, mikor együtt játszhatnak az óvodában. Nagy odafigyeléssel készítik el apró ajándékaikat, és talán még nagyobb szorgalommal tanulgatják a verseket, amivel ezen a délutánon meglepik apukájukat.
Fióka köszöntő
2019-10-21
Tanév elején tárt karral és szívvel vártuk új fiókáinkat. Volt, aki sírva, volt, aki örömmel, régi ismerősként érkezett az óvodába.  Az ölelkezés időszakában gyerekek és szülők együtt ismerkedtek az óvodával, a szokásokkal.
Ültess egy fát, hogy szebb legyen a világ!
2019-09-25
Kalap Jakab és barátai különleges mesével és faültetéssel lepték meg a gyereket. A zenés mesével felhívták a figyelmüket a környezeti fenntarthatóság fontosságára és a természet szeretetére. Az interaktív előadást igazán élvezték a gyerekek, hiszen a Kisvakond, a Süni és az Egérke kísérte el őket a mese világába.
Egy táncos délelőtt az óvodánkban
2019-09-24
Ezen a borús keddi délelőttön még a nap is kisütött, hiszen a JP Dance Company két vezetője, Papp János és Papp Anett táncos-zenés órát tartott nagycsoportosaink számára. A gyerekek játékos formában megismerkedhettek a színházi vagy showtánc alapjaival, a bemelegítés és a tánc, mint mozgás fontosságával.
Tisztelt Szülők!
2019-09-23
Az alábbiakban összefoglaljuk a köznevelési törvény módosításából adódóan a szülőket/gondviselőket érintő változásokat.
Szüreti mulatság az óvodában…
2019-09-19
Idén negyedik alkalommal került megrendezésre óvodánkban a már hagyománnyá vált szüreti mulatság. Mint minden évben, idén is nagy izgalommal várták a gyerekek ezt a napot, hiszen a csoportokban folyamatosan a szüreti témakörről beszélgettek az óvónénikkel, illetve különböző technikákkal szőlőket készítettek. Körjátékok és mondókák segítségével elevenítették fel a már meglévő ismereteiket a must készítés rejtelmeiről.
„Egészséges Paradicsom”
2019-06-13
Nyertes Tesco-s pályázatunk munkálatait május 13-án kezdtük meg intézményünkben. Ezen a napon a szülők közreműködésével felújítottuk a távolugrópályánkat, valamint a mezítlábas tiprókánkat, valamint elhelyeztük és feltöltöttük a magaságyásokat.
Családi sportnap
2019-05-23
Óvodai beiratkozás
2019-05-08
Kedves Szülők!

Százhalombatta Város Önkormányzatának Polgármestere a 14/2019. (II.15.) sz.határozatában az önkormányzat által fenntartott óvodáiban a beiratkozási időszakot a 2019/2020. nevelési évre az alábbi időpontban határozta meg.
Zöld Nap
2019-04-30
Örökös Zöld Óvodaként fontos számunkra, hogy a környezeti világnapokról méltó módon megemlékezzünk. A környezeti nevelés kiemelt helyet kap óvodánkban. Idén a Föld Napja alkalmából szerveztünk egész napos játékos feladatokat a gyerekek számára.
Álláshirdetés
2019-04-30
Százhalombattai Szivárvány Óvoda - pályázatot hirdet az alábbi munkakörbetöltésére: 1 fő Együttnevelést segítő pedagógus, gyógypedagógusmunkakör, teljes munkaidőben határozatlan időre.
Költészet napja az óvodánkban
2019-04-16
Az idei évben szerettünk volna új színt vinni a költészet napjának megünneplésébe, természetesen a bevált hagyományokat megtartva, de mégis megújulva.
     
 
 
     
 

Az oldal készült 2008-ban.
Webmester: Fekete János

A Weboldal a százhalombattai Szivárvány Óvoda tulajdonát képezi. Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva, az csak a Szivárvány Óvoda előzetes írásbeli engedélyével használható fel. Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala, kivétel ez alól a gyermekek fényképeinek másolása a szülők részére.

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (sütiket) nem használunk.
Személyes információkat nem tárolunk a felhasználás során.