Százhalombattai óvodai jelentkezés és beiratkozás 2022/2023-as nevelési évre
2022-03-02
A köznevelési törvény szerint az óvodai felvétel, átvétel jelentkezés alapján történik. Az óvodába a gyermek harmadik életévének betöltése után vehető fel. A szülő gyermeke óvodai felvételét, átvételét bármikor kérheti, a gyermekek felvétele folyamatos.

Az óvodai jelentkezéshez JELENTKEZÉSI LAP kitöltése szükséges, melyet bármelyik önkormányzati fenntartású óvodában és a bölcsődében be lehet szerezni, illetve honlapunkról letölthető.
 
A kitöltött jelentkezési lapot elsősorban elektronikus úton várjuk a szivarvany@battanet.hu e-mail címen. A gyermeket elsősorban abba az óvodába kell felvenni, átvenni, amelynek körzetében lakik, vagy ahol szülője dolgozik.
 
Jelentkezési határidő: 2022. március 11
 
A jelentkezéssel és beíratással kapcsolatos részletes információk Százhalombatta Város honlapján, a battanet.hu  oldalon megtalálhatók.
 
 

 
 

Az oldal készült 2008-ban.
Webmester: Fekete János

A Weboldal a százhalombattai Szivárvány Óvoda tulajdonát képezi. Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva, az csak a Szivárvány Óvoda előzetes írásbeli engedélyével használható fel. Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala, kivétel ez alól a gyermekek fényképeinek másolása a szülők részére.

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (sütiket) nem használunk.
Személyes információkat nem tárolunk a felhasználás során.