Fióka köszöntő
2019-10-21
Tanév elején tárt karral és szívvel vártuk új fiókáinkat. Volt, aki sírva, volt, aki örömmel, régi ismerősként érkezett az óvodába.  Az ölelkezés időszakában gyerekek és szülők együtt ismerkedtek az óvodával, a szokásokkal.
Ültess egy fát, hogy szebb legyen a világ!
2019-09-25
Kalap Jakab és barátai különleges mesével és faültetéssel lepték meg a gyereket. A zenés mesével felhívták a figyelmüket a környezeti fenntarthatóság fontosságára és a természet szeretetére. Az interaktív előadást igazán élvezték a gyerekek, hiszen a Kisvakond, a Süni és az Egérke kísérte el őket a mese világába.
Egy táncos délelőtt az óvodánkban
2019-09-24
Ezen a borús keddi délelőttön még a nap is kisütött, hiszen a JP Dance Company két vezetője, Papp János és Papp Anett táncos-zenés órát tartott nagycsoportosaink számára. A gyerekek játékos formában megismerkedhettek a színházi vagy showtánc alapjaival, a bemelegítés és a tánc, mint mozgás fontosságával.
Tisztelt Szülők!
2019-09-23
Az alábbiakban összefoglaljuk a köznevelési törvény módosításából adódóan a szülőket/gondviselőket érintő változásokat.
Szüreti mulatság az óvodában…
2019-09-19
Idén negyedik alkalommal került megrendezésre óvodánkban a már hagyománnyá vált szüreti mulatság. Mint minden évben, idén is nagy izgalommal várták a gyerekek ezt a napot, hiszen a csoportokban folyamatosan a szüreti témakörről beszélgettek az óvónénikkel, illetve különböző technikákkal szőlőket készítettek. Körjátékok és mondókák segítségével elevenítették fel a már meglévő ismereteiket a must készítés rejtelmeiről.
„Egészséges Paradicsom”
2019-06-13
Nyertes Tesco-s pályázatunk munkálatait május 13-án kezdtük meg intézményünkben. Ezen a napon a szülők közreműködésével felújítottuk a távolugrópályánkat, valamint a mezítlábas tiprókánkat, valamint elhelyeztük és feltöltöttük a magaságyásokat.
     
 
 
 

FELHÍVÁSOK

Álláshirdetés
2019-07-01
Százhalombattai Szivárvány Óvoda - pályázatot hirdet óvodapedagógus állás betöltésére.
Álláshirdetés
2019-06-04
Százhalombattai Szivárvány Óvoda - pályázatot hirdet 1 fő konyhai dolgozó/takarító, határozatlan idejű, közalkalmazotti állás ellátására.
     
 

Az oldal készült 2008-ban.
Webmester: Fekete János

Százhalombatta 2008.
A Weboldal a százhalombattai Szivárvány Óvoda tulajdonát képezi. Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva, az csak a Szivárvány Óvoda előzetes írásbeli engedélyével használható fel. Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala, kivétel ez alól a gyermekek fényképeinek másolása a szülők részére.